Бившият председател на Народното събрание обяви, че стартира инициативата Ходи хеша.

...
Бившият председател на Народното събрание обяви, че стартира инициативата Ходи хеша.
Коментари Харесай

Цвета Караянчева стартира инициативата Ходи пеша!

 Бившият ръководител на Народното събрание разгласи, че започва инициативата  " Ходи хеша ". Иронично, само че факт! Публикуваме поста й във фейсбук без редакторска интервенция.

Скъпи другари,

Както евентуално знаете, умереното планинарство е непретенциозно занимание. Нужни са чифт комфортни обувки и добър съвет от другар при избора на маршрута. За един ден измежду природата можеш да се заредиш с сила, положително въодушевление и оптимизъм, които да ти държат цяла седмица. От години се старая да не пропущам уикенд в планината и все пак непрестанно откривам нови забележителни места. Места, които са свързани с исторически събития, с локални митове, или смайват с естествена хубост.

Повечето не са разпространявани, не са част от туристическия маршрут даже на запалените. Научавам за тях от хората, с които се срещам и които с удоволствие ме насочват. И тъй като ми се коства незаслужено някои от най-красивите кътчета на Родопите да са секрети непредпазливо, през идните седмици ще опитам да провеждам няколко похода и ще споделя с вас тук от къде да минете и какво да не пропускате, в случай че ви се обикаля из нашия прелестен край.

И по този начин, разгласявам публично /свободни сте да ми държите сметка, в случай че не си извърша обещанието/, че стартирам нова самодейност на ползу братята и сестрите фенове планинари:

Ходи пешком, опознай Родопа планина!

Обещавам информация и направления, а за по-кашкавалените туристи – доста фотоси, с цел да можете да си визиите, че сте тук с нас. Очаквайте!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР